TEL: +386 1 500 30 30    EMAIL: zlindra@zlindra.si    IZBERITE JEZIK: 

ODGOVORNOST PODJETJA

Odgovornost podjetja Žlindra d.o.o.

 

Začetki delovanja podjetja Žlindra segajo v leto 1948, ko je tedanji lastnik Marjan Žlindra pričel z obrtniško dejavnostjo. Pred 26 leti sva družinsko podjetje prevzela sedanja lastnika Jana in Boštjan Bergoč. Leta 2006 smo uvedli ISO standard kakovosti 9001. Sprejeli smo politiko podjetja in strateški plan, ki nas poleg še ostalih dokumentov zavezujeta k uspešnem vodenju in doslednem izpolnjevanju zastavljenih ciljev. Podjetje Žlindra se želi kljub veliki konkurenci iz tujine obdržati na poziciji zanesljivega , urejenega, sodobnega poslovnega partnerja za sodelovanje s podjetji v Sloveniji in tujini.


Podjetje se ukvarja z galvansko obdelavo kovinskih izdelkov ter v obdobju po letu 2002 tudi z galvansko obdelavo izdelkov iz prešanega grafita za podjetje Kolektor iz Idrije. Naročniki galvanskih uslug so podjetja, ki prihajajo iz Slovenije ter okoliških držav kot so Italija,Avstrija,Hrvaška,Češka. V ponudbi naših uslug je zajeto veliko znanja, saj obdelujemo predvsem zahtevnejše izdelke za svetovno tržišče. Inovativnost je naša stalnica in je gonilo naše proizvodnje. Osnovno vodilo podjetja Žlindra je zagotoviti tržni uspeh, s poudarkom na doseganju zadovoljstva kupcev tako, da bomo z neprestanim izboljševanjem naših storitev, izpolnjevali in presegali njihova pričakovanja. Vseh 22 zaposlenih v podjetju Žlindra je vključenih v proces izobraževanja in osveščanja ter prevzemajo polno odgovornost za kakovost dela. Vodstvo se trudi z urejanjem skupnih interesov z vsemi zainteresiranimi strankami. Zavzemamo se za družbeno odgovornost ne le pri ekologiji temveč tudi pri poslovnih odnosih, kar nam uspeva le tako, da ohranjamo ne le pravno temveč tudi ekonomsko neodvisnost. Na ta način je omogočen obstoj podjetja ter razvoj in etika posla. Okvirno vodilo nam je kodifikacja ORGALIME (splošni pogoji za dobavo in montažo mehanskih, električnih in elektronskih proizvodov), glej http://www.orgalime.org/, Evropske federacije, ki zastopa tovrstno industrijo kot celoto in je registrirana v registru za transparentnost pod Evropska unija - ID številko: 20210641335-88.
V podjetju Žlindra se bomo še naprej trudili nuditi kvalitetno in v rokih izvedeno uslugo galvanske obdelave vsem naročnikom, ki nam zaupajo.

 

Ljubljana, december 2015

 

 
Boštjan Bergoč, univ.dipl.org.

Direktor